Legfrissebb hírek

Hírek pótlása, röviden

Mivel rengeteg olyan apró dolog van, amiről lemaradhattatok az oldal rendszertelen frissítgetése miatt (mégegyszer: sajnáljuk, de nekünk is nehézkesen indul az év) ezért egy ilyen rövidke bejegyzésbe összegyűjtöm nektek a fontosabb információkat, amiket jobb, ha tudtok. 

  • Pixie korábban elküldött egy bejegyzést, amiben írt arról, hogy Alexander Skarsgard (Eric) Harry herceggel fog majd egy jótékonysági versenyen versengeni. Alexander már nyilatkozott is ezzel kapcsolatban, többek között elmondta azt is, hogy "rengeteg minden motiválja és úgy érzi, nem fog veszíteni"
  • Rutger Hauer (Sookie és Jason tündérnagyapja) újabb szerepet kapott, ezúttal egy filmben, ami Vincent Van Gogh életéről fog szólni. 
  • Bailey Noble (Andy Bellefleur lánya) már biztos szerepelni fog az utolsó, azaz a hetedik évadban. 
  • Sam Trammel részt vesz majd egy híres filmfesztiválon, azaz a Cinéfest Sudbury - n, amin bemutatják egy új filmjét, ami a "The Privileged" címet viseli. 
  • James Frain (Franklin Mott - harmadik évad) csatlakozik a Fox csatorna Sleepy Hollow című produkciójához. 
  • Carrie Preston (Arlene) megnyerte az Emmy díjat idén a "Good Wife" című sorozatban nyújtott alakítása miatt. Innen is gratulálunk neki. :) 

Azt hiszem ennyi lenne a fontosabb hírek pótlása. Innentől kezdve megpróbálok majd sűrűbben jelentkezni, remélem menni fog. Valamint hétvégén kiírásra kerül a versennyel kapcsolatos modul is, amit már elég régóta tervezgetek. Tehát, érdemes visszanézni. :) 

2013.09.19. 20:24, Nikrécia

Társszerkesztőt keresünk - megint

Sziasztok!
Mint láthatjátok, kicsit döcögősebben indul az évkezdés éppen ezért újabb szerkesztőket keresnénk. Nagyjából már mindenki tudhatja mire lesz ideje és miért nem, de azért gondoljátok jól meg azt, hogy jelentkeztek - e, hiszen nem két hetente szeretnék megalkotni egy ilyen bejegyzést. 

Azt hiszem nem követelek / követelünk olyan sokat, de tényleg jó lenne, ha eszerint jelentkeznétek: 
- Érts valamelyik képszerkesztőhöz (a kis képek megszerkesztése miatt, más nem kell). 
- Hetente két vagy három bejegyzést tudj elküldeni 
- Ismerd a sorozatot (ez nem árt egy rajongói oldalnál :)) 

Hirtelen csak ennyi jutott eszembe. Aki úgy érzi, hogy ezekhez megfelelően tudna segédkezet nyújtani, szóljon hozzá a bejegyzéshez, amiben elárulja az email címét, a korát és amennyiben van, akkor a weboldalát. Amint tudok, majd írok neki levelet. 
Előre is köszönöm, ha jelentkeztek. :)

2013.09.17. 16:11, Nikrécia

Alexander Skarsgard Harry herceggel fog versenyezni

Hamarosan megrendezésre kerül, az a katonai verseny, amire amerikában kerül sor, és amin olyan nevek is részt vesznek, mint Harry herceg, és Alexander Skarsgard. Harry herceg a brit haderő elismert tagja, azonban Alex nevén sokan meglepődhetnek, de a svéd színésztől sem áll messze a harci feladat, ugyanis fiatalabb korában több évig a svéd hadsereg terrorizmus ellenes egységben szolgált. Mi kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan fog szerepelni, szurkolunk neki. :)

2013.09.09. 14:56, Pixie

Joe Manganiello a Mercedes-Benz Fashion Weeken

Kedvenc vérfarkasunk a Mercedes-Benz divathéten jelent meg, és mindenkit meglepett, hiszen úgy láthattuk, ahogy az utóbbi években alig, arcszőrzet nélkül. Személy szerint, nekem jobban bejön egy kis szakállal, dehát, ízlések és pofonok. :)

   

2013.09.08. 10:15, Pixie

Hivatalos: Jövő nyáron véget ér a True Blood

Nemrég jelentették be hivatalosan is, hogy a 7. évaddal véget ér a széria. Mi nagyon nagyon sajnáljuk, hogy már csak 1 évadot élvezhetünk, de  reméljük, hogy a készítők egy ütős befejezést készítenek nekünk. :)

2013.09.04. 16:31, Pixie

Visszatekintés

Nos az HBO, nem szeretné ha felejtenénk az új évad elérkezéséig, ezért most egy kis nosztalgiás videót töltött fel nekünk, aminek a központi témája most a munka, illetve a munkahely. 

2013.09.03. 18:51, Pixie

Oldal témában

Sziasztok! Igen, végre én is megmutatkozom bár csak telefonról - még mindig. Pixie korábban már írt egy - két dologról (például a versenyről) erről most én írnék egy kicsikét bővebben. Már az oldal lejötte gyűjtögetem a krediteket, hogy majd aztán nyereményként elvihessétek különböző játékokon belül. Hiszen az oldal értetek működik.
Tehát: úgy döntöttem, hogy mivel elég nehezen telik az idő évközben, új évadra várva, mindig lenne valamilyen aprócska játék az oldalon. Mondjuk írj egy rövidke történetet, hogy szerinted mi fog történni a hetedik évadban. A terveim között többek között az is szerepel, ha van rá igény (és megjavul a gépem) mondjuk kinézeteket, egyedi háttereket és más dolgokat is nyerhettek. A hozzászólások résznél jelezhetitek, hogy ti mit szeretnétek.
Valamint: már júliusban elkezdtem készíteni az oldal leendőbeli kinézetét csak hát bedöglött a gépem. Amint felkerül, szeretnék kisebb változtatásokat elvégezni az oldalon, hogy átláthatóbb és látogatóbarátabb legyen. Továbbá azt is észrevehettétek, hogy egyre kevesebben szerkesztjük az oldalt (de még mindig hárman! - köszi a többesszámot) és bár Pixie javaslata miatt nem keresek társszerkesztőket, de szeretném, ha nem lennének olyasmi megjegyzések a chatben, hogy csak xy frissít. Majd ha rám is lehet számítani megpróbálok csinálni egy beosztást, hogy mindenki ugyanannyira legyen terhelve.
Azt hiszem ennyit szerettem volna mondani, nem tudom mennyire lettek összefüggőek a gondolataim, higgyétek el: telefonról eléggé fárasztó dolog a hosszabb szövegek bejegyzéssé való alakítása. Köszönjük a türelmeteket, imádunk titeket. És mondjatok egy imát a gépemért, nem szeretném, ha most lehelné ki a lelkét. Puszilok mindenkit, jó iskolakezdést. :)

2013.08.31. 19:08, Nikrécia

Anna Camp szerepet kapott az Így jártam anyátokkalban

A csinos színésznő hamarosan fel fog tűnni a CBS nagysikerű sorozatában, az Így jártam anyátokkal-ban. Annára Cassie szerepét osztották, aki a hírek szerint Ted Mosby (Josh Radnor - a szerk.) szerelmi életében kap egy kis szerepet. Nos mi kíváncsian várjuk, hogy hogyan fog alakítani. :)

2013.08.30. 22:25, Pixie

A 7. évad is 10 részes lesz

Idén szomorúan vettük tudomásul, hogy kedvenc vámpíros sorozatunk csak 10 részes lesz. Mindannyian reméltük, hogy ez csak idén lesz így, de egy elszólás arra utal, hogy ez nem csak most volt így. Brian Buckner nyilatkozott nemrég, arról, hogy előre ugrott a sorozat fél évet, illetve Sam és Nicole közös gyerekéről is mesélt, és ebben az interjúban szólta el magát.

10 rész általában két héttel egyezik meg, ami nem elég idő ahhoz, hogy megszülessen a gyerek. De ha ez lesz az utolsó évad természetesen felgyorsítjuk az eseményeket.

Nos reméljük, hogy ez csak egy nyelvbotlás volt, és jövőre újra 12 réssze ajándákoz meg minket az HBO.

2013.08.29. 21:37, Pixie

Jurnee Smollett-Bell a Los Angeles Food & Wine Fesztiválon

A True Bloodban Nicolet alakító színésznő nemrég, férjével Josiah Bell-le együtt, a Los Angelesben tartott Food & Wine fesztiválon vettek részt. A képek nem túl nagyok, de ettől függetlenü feltettem őket a galériába, összesen 3db-ot. :)

    

2013.08.29. 21:31, Pixie
 
Bevezetés


A True Blood - Inni és élni hagyni az amerikai HBO nagysikerű sorozata, Alan Ball rendezésével. 2008. szeptember 7-én helyezték először adásba a tengeren túlon és lassan elkezdte meghódítani az egész világot. A műsor alapjait Charlaine Harris írónő biztosította a Sookie Stachouse Novels könyveivel. A történetben Sookie egy pincérnő valamint telepata, bár jómaga fogyatékosságnak tekinti ezt az ajándékát. Ezért is örül annak, amikor találkozik Bill Comptonnal - a vámpírral, akinek nem lát a gondolatai közé. Közben Sookie lakhelyét, Bon Tempst, ellepik a különös gyilkosságok. Vajon közük lehet ahhoz, hogy a vámpírok már nem rejtőzködnek, hanem előbújtak a koporsóikból és végre felvállalják magukat?  

 

 

Facebook oldal

Amenyiben megkedvelted az oldalt és szeretnél egy kis közösséghez tartozni, akkor lájkold az oldal Facebook oldalát, hiszen ott is értesülhetsz a friss hírekről. Valamint hamarosan nyereményjátékok is lesznek. Tehát, lájkolásra fel! :)

 

 

Legutóbbi epizód
6. évad 10. rész - Radioactive
A  hatodik évad fináléjában Jason úgy érzi, hogy vonzódik egy vámpírhoz valamint, hogy Bill megváltása nem szabadítja fel. Eközben Sookie úgy véli, Warlow a jövőben új veszélyt jelent az emberekre és vámpírokra egyaránt. 
Online | Felirat
 

 

Aktuális versenykedés

Az oldal ezentúl bizonyos időközönként megrendez egy - egy versenyt, ahol kisebb illetve nagyobb nyeremények is üthetik a mancsodat, attól függ, mennyire érdemled meg azt. A jelenlegi nyereményjáték az alkotásokra, azon belül pedig fanfiction (rajongók által megírt történet) fókuszál. Bővebben a képre kattintva informálódhattok

 

 

Beszélgess

Ahhoz, hogy civilizált emberek módjára komunikálhassunk itt lenne néhány alap dolog, amit feltétlenül tarts be, kérünk téged: ne hírdess (a cseréknek sem kell írniuk arról, ha kinézetet váltottak, rendszeresen feljárunk hozzájuk, tehát tudni fogjuk), ne használj trágár szavakat, ne szídd se az oldalt, se a szerkesztőket, jelenleg három (azaz 3!) szerkesztő van, tehát többes számban írj.

 

 

Testvér oldalak

 
 

 

 

Elite partnerek

                          

Feltételek

 

 

Top partnerek

http:// Ana Brenda Contreras
http:// Christina Aguilera
http:// Személyes, blogos oldal 
http:// Üres 
http:// Üres 

Feltételek

 

 

Végezetül

Szerkesztők: Nikrécia, Abigel és Pixie
Kinézet: version 3.0 by Nikrécia 
Téma: True Blood című sorozat 
Nyitás: 2013. 07. 14. 
Tárhelyek: Gportal, Bplaced 
Elérhetőség: trubiesonline@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban sem a True Blood készítőivel, sem a színészeivel vagy azon személyekkel, akik kapcsolatban állnak velük. A Trubies Online csupán egy rajongói oldal, amit hárman szerkesztenek, a híreket pedig külföldi oldalakról fordítják le nehéz munkával, emiatt bármit elvinni kérés nélkül, forrás feltüntetése nélkül, szigorúan tilos (ha megjelölitek az oldalt forrásként, akkor linkeljétek). Köszönjük.

 

 


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******